Contactmomenten Genealogie 2024

We willen genealogen, beginnelingen of gevorderden, de kans geven elkaar te ontmoeten om hun genealogische uitdagingen met elkaar te delen. Daarom organiseert Familiekunde Vlaanderen regio Land van Waas vzw op regelmatige basis Contactmomenten Genealogie. Voor 2024 hebben we volgend programma (steeds onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen):

Donderdag 21/02 om 19u00 : "De geboorteplaats en het leven van een bijzondere Wase telg begin 17de eeuw" (Luc Van Thienen)
Donderdag 21/11 om 19u30 : “Zoeken in originele akten via de klappers en 10-jarige tabellen” / “Uw stamboom opsmukken met beelden in een Word-bestand” (Luc Van Thienen)

De Contactmomenten Genealogie zullen begeleid worden door Luc Van Thienen, de lesgever van onze opleidingen in oud schrift. FV leden zullen de kans krijgen om hun eigen genealogische problematiek in te zenden voor bijeenkomsten met onderwerp “genealogische knoop”. Wie nu al de kriebels voelt om ons een genealogische knoop waarop je bent vastgelopen door te sturen kan ons dat emailen.

Deelname is gratis voor iedereen maar Inschrijven voor Contactmomenten Genealogie is absoluut verplicht. Het aantal deelnemers is beperkt door de ruimte waar de sessies plaatsvinden.

Locatie contactavond: Zaal Coleta De Schryver, Huis Janssens – ingang via annex, Zamanstraat 49b , 9100 Sint-Niklaas.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..